Tehokasta puhdistusta turvallisemmin ja edullisemmin

Yläpölyjen puhdistus

Korkeitten pintojen siivous

on ongelmallista. Se lisää kustannuksia, aiheuttaa vahinkoja ja haittaa normaalia toimintaa. Puhdistamattomana yläpölyt huonontavat sisäilmaa.

Turvallisuus- ja terveysnäkökulmasta

On tarkeää pitää seinät ja katot puhtaina. Puhdistamattomat yläpinnat voivat esimerkiksi vaikeuttaa hygienian ylläpitoa elintarvikealalla sekä lisätä palo- ja räjähdysvaaraa. Myös jatkuva ilmastoinnin puhtaanapito parantaa työympäristöä esim. allergikoille.

Kansanterveyden yleiset ohjeet

päiväkotien, esikoulujen, koulujen siivouksesta vahvistavat yläpölyjen puhdistamisen tärkeyden. Niissä suositellaan tasavälein suursiivousta, joka sisältää lattioiden, seinien, kattojen sekä ilmastointikanavien puhdistuksen.

Ei kalliita nosturikustannuksia

Yläpölyjen puhdistuslaiteella työskennellään lattiatasolla. Tehokkuus ja työturvallisuus lisääntyvät ja säästää teidät kalliilta lisäkustannuksilta.

Ylivoimainen kantama

Jopa 16 metrin kantaman ja laajan suutinvalikoiman ansiosta puhdistatte tehokkaasti kaikki vaikeapääsyisetkin pinnat. Imuteho on yhtä vahva, vaikka laitetta käytetään maksimiulottuvuudella..

Ultrakevyet hiilikuituputket

Erittäin kestävät ultrakevyet hiilikuituputket tekevät varusteista kevyet käsitellä. Laite on korkeatehoinen ja varustettu kahdella moottorilla. Se on helppohoitoinen sekä kuiva- että märkäimurina. Tehokkaat 1500 W/kpl moottorit antavat 7200 L/min ilmavirran, joka antaa parhaimman lähtökohdan nopealle ja tehokkaalle puhdistukselle. Nopea ja helppo suodattimen puhdistus jättää enemmän aikaa puhdistukseen.

Suuri säiliö, joka on helppo tyhjentää

Säiliö on ruostumatonta terästä ja tilavuudeltaan 70 litraa, joten tyhjennysväli on pitkä. Kätevän ”nosta ja kaada” rakeneen ansiosta tyhjennys on nopeaa ja helppoa.

Langaton kamera ja monitori

Videojärjestelmä antaa käyttäjälle tarkan kuvan työvaiheista ja varmistaa täten laadukkaan siivouksen. IR-tekniikan avulla siivous onnistuu myös huonoissa valo-olosuhteissa. Videomateriaali voidaan säästää tarpeen vaatiessa

Erinomainen tarkastusvarustuksena

Videojärjestelmän avulla voidaan myös tarkistaa vaikeapääsyiset tilat. Lisävarusteena löytyy teleskooppinen ultrakevyt hiilikuitutanko, johon voidaan kiinnittää videokamera esim. korkeiden paikkojen, ilmastointiputkien, kaivojen jne tarkistamiseen. Tässäkin on etuna videomateriaalin arkistointimahdollisuus jälkitarkastusta varten.