Steam Box Industrial

Steam Box Industrial on kolmivaihevirtaa kayttava puhdistuskone. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, digitaalinen paine- ja käyttö tuntimittari, letkuliitäntä suoraa vedensyöttöäa varten. Saatavana on kolmivaihevirtaa käyttävämärkäimuri ja kuumavesihuuhtelu (OWI*).

Katso video

LATAA esite

Steam Box Mini

Steam Box Mini on tehokas puhdistuskone. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusaine-säiliö, digitaalinen paine- ja käyttö tuntimittari. Saatavana on märkäimuri ja kuumavesihuuhtelu (OWI*).

Katso video

LATAA ESITE

Steam Box Pro

Steam Box Pro on kolmivaihevirtaa käyttävä puhdistuskone. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusainesäiliö, digitaalinen paine- ja käyttö tuntimittari, letkuliitäntä suoraa vedensyöttöä varten. Saatavana on kolmivaihevirtaa käyttävä märkäimuri ja kuumavesihuuhtelu (OWI*).

Katso video

LATAA ESITE

Carmen Mini

Carmen Mini on tehokas höyrypesuri. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Integroitu märkäimu ja huuhtelu kuumalla vedellä (OWI*).

Katso video

LATAA ESITE

Carmen Super Inox

Carmen Super Inox on tehokas höyrypesuri. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusaineen lämmitys, integroitu märkä imuja huuhtelu kuumalla vedellä (OWI*).

Katso video

LATAA ESITE

Evo 304 D

Evo 304 Detergent on pieni höyrypesuri, jossa on 8 barin paine, 2-tankkijärjestelmä , säiliö pesuaineelle ja elektroninen näyttö, josta näkee paineen, lämpötilan, työtunnit sekä milloin koneesta pitää poistaa kalkki.

Katso video

LATAA ESITE

Junior Star Max

Steam Box Mini on tehokas puhdistuskone. Vettä lisätään paineastiaan automaattisesti. Puhdistusaine-säiliö, digitaalinen paine- ja käyttötuntimittari. Saatavana on märkäimuri ja kuumavesihuuhtelu (OWI*).

Katso video

LATAA ESITE

Tilaa ilmainen
laite-esittely