Spacevac yläpölyimurit

Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella!SpaceVac 900 Indoor
900 Indoor
SpaceVac 900 Outdoor
900 Outdoor
SpaceVac 900 Universal
Universal

Tehokasta puhdistusta turvallisemmin ja edullisemmin

Katso esite

Korkeitten pintojen siivous

on ongelmallista ja lisää kustannuksia, vahinkoja ja haittaa normaalia toimintaa. Olemme toki kaikki tietoisia tämän tärkeydestä hyvän sisäilman puolesta.

Turvallisuus- ja terveysnäkökulmasta

on tärkeää pitää seinät ja katot puhtaina. Tämä voi esim. vaikeutta hygienian ylläpitämistä elintarvikealalla ja lisätä palo- ja räjähdysvaaraa. Ilmastointi on myös hyvä esimerkki missä jatkuva puhtaanapito on tärkeää jotta työympäristö esim. allergikoille on hyvä

Tämän vahvistaa Kansanterveyden yleiset ohjeet

päiväkotien, esikoulujen, koulujen siivousohjeet. Niissä suositellaan tasavälein suursiivouksia , sisältäen mm. lattioiden seinien, kattojen sekä ilmastointikanavien puhdistusta.

Ei korkeita nosturikustannuksia

Laitetta käytetään lattiatasosta mikä poistaa kalliin nosturin käyttötarpeen. Tehokkuus ja työturvallisuus lisääntyy ja säästytte kalliilta lisäkustannuksista

Ylivoimainen kantama

Jopa 16m metrin kantaman sekä laajan suutinvalikoiman ansiosta puhdistat tehokkaasti kaikki vaikeapääsyiset pinnat. Imuteho on yhtä vahva vaikka laitetta käytetään maksimiulottuvuudella.

Ultrakevyet hiilikuituputket

Erittäin kestävät ultrakevyet hiilikuituputket tekevät varusteista kevyet käsitellä. Laite on korkeatehoinen ja varustettu kahdella moottorilla ja on helppohoitoinen sekä kuiva- että märkäimurina. Tehokkaat 1500W/kpl moottorit antavat 7200 L/min ilmavirran joka antaa parhaimman lähtökohdan nopealle ja erittäin tehokkaalle puhdistukselle. Nopea ja helppo suodattimen puhdistus antaa enemmän aikaa puhdistukseen

Suuri tilavuus ja helppo tyhjentää

Säiliö on ruostumatonta terästä ja tilavuudeltaan 70 litraa, jolla saadaan pitempi tyhjennysväli. Kätevän “nosta ja kaada” rakenteen ansiosta tyhjennys on nopeaa ja helppoa.

Langaton kamera ja monitori

Videojärjestelmä antaa käyttäjälle tarkan kuvan työvaiheista ja varmistaa täten laadukkaan siivouksen. IR-tekniikan avulla siivous onnistuu myös huonoissa valo-olosuhteissa. Videomateriaali voidaan säästää tarpeen vaatiessa.

Erinomainen tarkastusvarustuksena

Videojärjestelmän avulla voidaan myös tarkistaa vaikeapääsyiset tilat. Lisävarusteena löytyy teleskooppinen ultrakevyt hiilikuitutanko johon voidaan kiinnittää videokamera esim. korkeiden paikkojen, ilmastointiputket, kaivot jne. Tässäkin on etuna videomateriaalin arkistointimahdollisuus jälkitarkastusta varten.