Höyrypuhdistus ja höyrytyspalvelut

 

100-prosenttisen puhdasta höyryllä

Jos olet etsimässä tehokasta ja ympäristöystävällistä siivousratkaisua, olet saapunut oikeaan paikkaan! Tecnovap tarjoaa innovatiivisiä höyrypuhdistusratkaisuja kaikille sektoreille, sairaaloista teollisuuteen, kouluista uimahalleihin ja autoista veneisiin.

Nykyään enemmän ja enemmän teollisuus on alkanut huomaamaan höyrypuhdistustekniikan lyömättömän tehon! Tecnovapin höyrypesurin avulla puhdistat ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja!

Tecnovapin höyrypesurit tuottavat kuivaa ylikuumennettua höyryä. Zinners Cirkel sisältää neljä puhdistamiseen vaikuttavaa tekijää. Jos vähintään yhden tekijän osuutta kasvatetaan, muiden tekijöiden osuutta voidaan pienentää. Jos lämpötilaa nostetaan, esimerkiksi kemikaaleja tarvitaan vähemmän tai ei ollenkaan. Jos lämpötilaa nostetaan riittävän voimakkaasti, myös aikaa ja mekaanista käsittelemistä tarvitaan vähemmän.

Tecnovapin höyrypesurit tuottavat kuivaa ylikuumennettua korkeapaineista höyryä. Kiehumispiste nousee paineen myötä. Siksi höyryn lämpötila on jopa 180° C. Käytämme siitä nimitystä Supersteam. Tecnovap-höyrypesurit tuottavat mahtavia tuloksia suuren lämpötilan ansiosta. Tämä menetelmä ei ole ainoastaan tehokas ja nopea. Se on myös hellävarainen ja ympäristöystävällinen. Kuivan höyryn ansiosta vettä kuluu vain vähän. Siksi siivoaminen jättää jälkeensä erittäin vähän kosteutta. Siksi tätä menetelmää voi käyttää kaikkialla.

Ylikuumennettu höyry puhdistaa pinnan ja avaa alustan huokoset, joten syvälle pinttynyt lika irtoaa. Lisäksi Supersteam desinfioi puhdistetun pinnan. Bakteerien, virusten, pölypunkkien, täiden ja luteiden kaltaiset mikro-organismit sekä niiden munat tuhotaan tehokkaasti, joten ne eivät voi lisääntyä ja ongelmista päästään eroon. Kun Supersteam puhdistaa perusteellisesti, myös hajuista päästään eroon. Supersteam tepsii tehokkaasti myös homeisiin ja niiden itiöihin kaikilla pinnoilla. Pelkän Supersteam-käsittelyn jälkeen puhtaalle pinnalle ei jää mitään jäämiä.

Perinteisessä kemikaaleihin perustuvassa siivoamisessa pinnoille jää kemikaalijäämiä, joten niihin tarttuu likaa nopeasti. Supersteam pitää pinnan puhtaampana pidempään. Supersteam vaatii vain tavallista hanavettä, joten se on oikea ratkaisu allergikoiden ja ympäristön kannalta! Tecnovapin höyrypesurit tuottavat Supersteam-höyryä korkeassa jopa 10 baarin paineessa. Höyry irrottaa lian, ja korkea paine puhaltaa irtonaisen lian pois. Silloin pienimmätkin kolot, raot, nurkat ja reiät puhdistuvat.

 

Ylikuumennetun kuivan Supersteam-höyryn edut

 • Ympäristöystävällistä
 • Allergiaystävällistä
 • Desinfioi
 • Tuhoaa bakteerit ja virukset
 • Tuhoaa homeet ja niiden itiöt
 • Puhdistaa syvältä
 • Poistaa hajut
 • Tuhoaa täit ja pölypunkit sekä niiden munat
 • Ulottuu kaikkialle

Faktoja

 • Kaikki patogeeniset eli sairauksia aiheuttavat bakteerit kuolevat lämpötilassa 82 °C.
 • Pölyallergia ei ole allergiaa pölylle vaan sen sisältämille aineosille, kuten pölypunkeille.
 • Tummumista aiheuttavat homeet erittävät suuria määriä ihmisille vaarallisia myrkkyjä, jotka aiheuttavat esimerkiksi astmaoireita, kroonisia hengitysongelmia, väsymystä ja yskää.